DSC06335 forside_1 Privatjuss_02

2017 - 30 år i våre klienters tjeneste

I løpet av disse 30 årene har det vært en rivende utvikling på jussens område. Stadig nye lover og nye rettsregler. Samfunnets utvikling med ... [les mer]

Velkommen til Advokatfirmaet Jareld as - Etablert 1987

Advokatfirmaet JARELD as sin virksomhet har bestått i over 29 år. Vi er takknemlige for at våre klienter i denne lange perioden har vist oss tillit ... [les mer]

Privatjuss

Går du inn på enkelte fagfelt vil du kanskje finne nyttige tips.

Velkommen til Advokatfirmaet Jareld as - Etablert 1987

NY POSTADRESSE: PB 35 SLEMDAL, 0710 OSLO

Advokatfirmaet JARELD as sin virksomhet har bestått i 30 år i 2017.  Vi er takknemlige for at våre klienter i denne lange perioden har vist oss tillit og gitt oss stadig nye utfordringer.  Med sine oppgaver har våre klienter styrt vår utvikling og gitt oss anledning til å opparbeide vår unike erfaring som vi ønsker at våre klienter skal høste av i fremtiden.

Advokatfirmaet JARELD as besitter kompetanse på et stort antall juridiske områder.  Vi har erfaring fra næringsliv, det offentlige og private forhold.  Våre klienter representerer de fleste segmenter, større bedrifter, mindre bedrifter og privatpersoner. 

Vår erfaring er fra nasjonale og internasjonale forhold.  Vi håndterer rettslige forhold over landegrensene.  Vi har ikke språklige barrierer.

 

Her kan du finne en del nyttig informasjon om vårt firma, og de juridiske områder hvor vi tilbyr vår bistand.

Vårt mål er at disse sidene både vil være av interesse for våre klienter, potensielle klienter og andre med interesse for vår virksomhet.

Vi har som målsetting kontinuerlig å videreutvikle vår hjemmeside og legge ut nyttige tips og råd.

Men vær oppmerksom på at ingen saker er like og at det gjelder å kontakte advokat i tide.

 

Slik finner du frem til oss

Utviklet av Grafisk Senter